Select Page

FAQ

Ofte Stillede Spørgsmål.

Her er nogle almindelige spørgsmål om verdious-wardrobe

Hvor kommer mode fra?

 Moden, som vi kender den i dag, stammer fra 1800-tallet, hvor den fik den identitetsmæssige og økonomiske betydning den her i dag. Moden stammer fra Frankrig. Tøjbranchen er i dag den fjerde største industri.

Hvor kommer ordet mode fra?

Ordet stammer fra det latinske ord ’modus’, som betyder måde. Det skyldes, at mode er en måde, hvorpå en eller flere genstande eller adfærd bliver anerkendt af en stor del af befolkningen.

Hvad er mode?

Mode er når noget bliver anerkendt af andre, og at det resulterer i, at man tilpasser sig denne anerkendelse. Det er en proces af kreativitet, produktion og efterspørgsel fra befolkningen

Hvad var mode i 80’erne?

Moden var generelt meget forskellig i 80’erne. Man havde dem, der fulgte den anerkendte mode, men det var også her man for alvor blev introduceret for antimode. Her gik unge i stort, ødelagt tøj, for at vise, at de var ligeglade med moden.

Hvad er modetrends?

Modetrends er når man går i en bestemt retning eller mod et bestemt fænomen i forhold til tøj og påklædning. Det er ofte det man snakker om, når man i dagligdagen snakker om, at noget er ’trendy’ eller ’in’.

Hvad er modetrenden for 2020?

Modetrenden for 2020 er forskellige pastelfarver, veste, blazere, dyreprint, prikker og tern. Derudover ser man små tasker, taljebælter og bøllehatten, som accessoires indenfor år 2020’s modetrends.

Hvilket tøj er på mode nu?

På moden nu ser man særligt kjoler i forskellige farver og mønstre. De er ofte store og ikke så tætsiddende, som man ellers har set. Dog kan de ofte have taljebånd til at fremhæve de kvindelige former. Derudover ser man blazere, lak og læder.

Hvad er på mode i 2020?

Det er på mode at gå i lak, læder, store kjoler og blazere. Derudover spiller accessoires en stor rolle i modetendenserne for år 2020. Tøj lavet i bæredygtigt materiale er meget velset. Hvis man ønsker bæredygtigt tøj findes der en lang række kjoler og skjorter lavet i netop dette materiale

Hvorfor er mode så vigtigt for unge?

Mode er blevet mere vigtigt for unge i takt med den teknologiske udvikling, hvor man hele tiden kan følge med i, hvad omverdenen anser som en trend. Unge bruger tøj til at udtrykke deres identitet.

0/50 ratings