Select Page

Når man skal til fest vil man ofte gerne finde det perfekte outfit. Nogle gange kan man gå på opdagelse i sit skab og finde et smukt outfit, man allerede har, andre gange skal man lede efter et helt nyt outfit. Uanset hvad vil vi komme med nogle råd til, hvordan du finder det perfekt outfit.

 

Hvad afspejler tidens trend?

Engang var det små tætsiddende kjoler, der var populære. De var ofte sorte og kombineret med en høj stillet. Det er selvfølgelig stadig elegant at klæde sig sådan, men det er blevet mere populært at klæde sig i kjoler med mere stil og klasse, som fremhæver de kvindelige former. Derfor skal man også finde en kjole, der fremhæver ens egne smukke former. Man skal kigge på ens egen kropstype og se, hvad man ønsker at fremhæve, når man vælger sit outfit. Det vigtigste er dog, at du føler dig godt tilpas i dit outfit. Hvis man ikke føler sig tilpas vil det kunne ses, og det vil kunne mærkes på din selvisikkerhed i løbet af aftenen.

 

Hvilken farve passer godt til dig?

Det kan være svært at finde ud af, hvilket outfit man skal vælge og hvilken farve det skal være. Det kan være fantastisk at have farve i sit klædeskab, men man skal også vælge med omhu, så man ikke pludselig står med en pink kjole, som man kun får brugt en gang i sit liv.

Derfor skal man vælge en (eller flere) farver der passer godt til ens udseende. Hvis man generelt er meget lys, med lyst hår, lyse øjne og lys hud er det en god idé at vælge tøj i kolde farver, der supplerer egne lyse farver godt. Hvis du har mørkt hår og mørke øjne klæder det dig at gå i stærke farver, som komplementerer dine markante øjne og hårfarve. Sidst skal du gå med neutrale farver, hvis du har lyst hår og mørke øjne eller omvendt, da der derfor skal være fokus på dit, i forvejen, smukke samspil.

0/50 ratings