Select Page

Der findes mange forskellige fashion styles. Der findes enkelte stykker tøj og accessoires som anses som fashion styles og der findes hele kategorier og stilarter, du kan klæde dig ud fra. Vi har samlet top 10 over de mest populære fashion stilarter netop nu. Det er stilarter, du kan lade dig inspirere af.

 • Det afslappede look

Det afslappede look er i de seneste år blevet mere og mere anerkendt og stilet. Det er ofte et elegant look, som er kombineret med komfort. Det er en stilart, hvor man kan kombinere streetstyle med designerbrands for at få skabt et mere nuanceret look. Ved denne fashion trend ser man ofte sneakers, strik og t-shirts. Man ser ofte Kristen Stewart og Emma Stone gøre brug af denne trend.

 • Det sexede look

Det sexede look er et look man ofte ser til mere formelle events og til aftensfester. Dog er det også et look, som bliver mere set til hverdag og er blevet yderst populært i takt med, at vi lader os inspirere af kvinder som eksempelvis Kim Kardashian. Det er nemlig en trend, der går ud på at fremhæve de kvindelige former. Dette gøres ofte gennem tøj, der skærer ved taljen, hæle, nederdele, kjole og hængende hår. Udover Kim Kardashian klæder Jennifer Lopez sig også ofte efter denne trend.

 • Det vintage look

Det vintage look bliver tilmed set mere og mere. Det er en stil, der er inspireret af mode fra 1990’erne og før. Man ser meget denne stil komme frem indenfor badetøj, hvor man ser den højtaljede trusse, kombineret med mere moderne print. Den vintage stil bærer især præg af modetiltag fra 20’erne og 70’erne kombineret. Man ser eksempelvis oversize denim og ribbed jeans fra 70’erne. Taylor Swift klæder sig ofte efter denne trend.

 • Det kunstinspirerede look

Det kunstinspirerede look ser vi, når man lader sin kreativitet afspejle sig i sit tøj. Ofte laver folk, der klæder sig efter denne trend, sig i tøj de selv har lavet eller selv har sat sit præg på. Man prøver at gå udenom det traditionelle, og det andre går med. Denne trend er ofte meget præget af farver.

 • Det klassiske look

Det klassiske look er minimalistisk med klare linjer og tidsløst design. Man går typisk efter den bedste kvalitet, hvorfor man ofte ser de dyrere designermærker indenfor denne trend. Denne trend kombinerer primært sort og hvid med enkelte smykker og tynde sorte hæle. Kate Middleton klæder sig ofte efter denne trend.

 • Det street-inspirerede look

Streetstyle ses ofte blandt unge, særligt influencere. Man kombinerer her mange forskellige stilarter og man ser tit genbrugstøj sammen med dyrere designerbrands.

 • Det street-inspirerede look

Streetstyle ses ofte blandt unge, særligt influencere. Man kombinerer her mange forskellige stilarter og man ser tit genbrugstøj sammen med dyrere designerbrands.

 • Det boheme-inspirerede look

Bohemestilen er inspireret af tiden med hippier og deres bedste sider. Trenden gør brug af mange smykker, løse crop tops, farver, cowboy og frynser. Det er en stil, der samtidig fremstår meget afslappende.

 • Det sportslige look

Det sportslige look har også fået sin fremtog i takt med de sociale medier er fremkommet. Mange deler deres sportslook, hvilket præger hverdagens stil mere og mere. Det sportslige look kan både være sportsligt i den forstand, at man skal direkte ned og træne, men kan også bruges som trend. I denne trend ses der ofte tracksuits, polo-trøjer og crop tops.

 • Det preppy look

Det preppy look er ofte inspireret af collegefilm og collegeuniformer. Derfor er det tøj som blazere, skjorter og nederdele, man ser i denne trend. Den fiktive karakter, Blair Waldorf fra Gossip Girl og Taylor Swift klæder sig ofte efter denne trend.

 • Tomboy looket

Tomboy er en trend, der er inspireret af den mandlige mode. Det er for kvinder, der ikke ønsker at klæde sig feminint og som ofte ikke er så vilde med stiletter og formelt tøj. I denne trend ser man ofte oversized tøj og sneakers.

0/50 ratings